Bell Schedules

Bell Schedule (RAM Academy) 2019 - 2020
Description / Period Start Time End Time Length
1st Hour 8:30 AM 9:30 AM 60 min
2nd Hour 9:35 AM 10:35 AM 60 min
3rd Hour 10:40 AM 11:40 AM 60 min
Lunch 11:40 AM 12:05 PM 25 min
4th Hour 12:10 PM 1:10 PM 60 min
5th Hour 1:15 PM 2:10 PM 55 min